Subnova avyttrar Mjölby centrumfastighet!

2015-08-27

I september sålde Subnova centrumfastigheten i centrala Mjölby. Bakgrunden till att denna fastighet avyttras till en lokal aktör är att Subnova nu lämnar Mjölby helt och hållet och istället koncentrerar verksamheten till expansiva Norrköping. Denna strategi innebär att nu är samtliga fastigheter sålda i Mjölby och Skänninge.

Subnovas VD Greger Landstedt säger " Efter snart 15 år i Mjölby och Skänninge är det blandade känslor att lämna en marknad som har utvecklats bra under dessa år och även fortsättningsvis har förutsättningar att utvecklas på många sätt.

Subnova kan med denna affär koncentrera till 100 % på Norrköping som har stora utvecklingsmöjligheter och framtidsutsikter utöver det vanliga. Kombinationen av närheten till Stockholm, ny stambana, bra infrastruktur och nära till havet gör att Norrköping kommer ha stora förutsättningar att gå om sin syskonstad Linköping som har varit ledande i Östergötland under många år. Norrköping har genomgått en stor förändring de senaste 15 åren och denna resa har troligtvis bara börjat då det nu finns en stor framtidstro i stan, människor som är stolta över sin stad samt en tillväxt på befolkningen årligen.